Intellectuele Eigendomsrechten

Bij Emma De Vos zijn we toegewijd aan het handhaven van intellectuele eigendomsrechten in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. We waarderen creativiteit en respecteren de rechten van contentmakers, waaronder fotografen, ontwerpers en kunstenaars. Dit beleid beschrijft onze benadering van intellectueel eigendom en de bronnen die we gebruiken voor onze content.

Gebruik van Content:

We zorgen ervoor dat alle inhoud die wordt gebruikt in onze online modewinkel, inclusief afbeeldingen, graphics, pictogrammen en logo's, ofwel in eigen huis wordt gemaakt, gelicentieerd is of afkomstig is van gerenommeerde bronnen. We geven prioriteit aan het verkrijgen van content van bronnen die zich houden aan auteursrechtwetten en richtlijnen.

Bronnen van Content:

  • Pexels.com: Pexels biedt hoogwaardige stockfoto's en video's onder de Creative Commons Zero (CC0) licentie.
  • Freepik.com: Freepik biedt een breed scala aan grafische bronnen, waaronder vectoren, illustraties en foto's.
  • Icons8.com: Icons8 biedt pictogrammen en visuele assets die de gebruikerservaring op ons platform verbeteren.
  • Flaticon.com: Flaticon biedt een uitgebreide collectie pictogrammen en pictogrampakketten die we gebruiken om het ontwerp en de functionaliteit van onze website te verrijken.

Naleving van Nederlandse wetgeving:

We opereren in overeenstemming met Nederlandse intellectuele eigendomswetten en -voorschriften. We erkennen de rechten van contentmakers en streven ernaar om content te verkrijgen via legale en ethische middelen. Ons gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal wordt uitgevoerd met volledig respect voor de rechten van de oorspronkelijke makers.

Melden van Inbreuk op Auteursrechten:

Als u van mening bent dat enige inhoud die op onze website wordt weergegeven inbreuk maakt op uw intellectuele eigendomsrechten, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We nemen beschuldigingen van inbreuk op auteursrechten serieus en zullen prompt alle gerapporteerde claims onderzoeken. Na verificatie van inbreuk zullen we passende maatregelen nemen, waaronder het verwijderen van de betwiste inhoud van ons platform.

Contactgegevens:

Voor eventuele vragen of bezorgdheid over ons beleid inzake intellectuele eigendomsrechten, kunt u contact met ons opnemen via service@emmadevos.com