VERZENDING

Hoe lang duurt de verzending?

Bij Emma de Vos streven we ernaar om bestellingen snel te verwerken. Indien voor 17.00 besteld, zullen we dezelfde dag nog beginnen met het verwerken van de bestelling. Uw items komen doorgaans binnen 5 tot 11 werkdagen aan, aangezien ze rechtstreeks van onze leveranciers komen.

Is verzending gratis?

Ja, verzending naar Nederland is GRATIS, zonder minimum bestelbedrag.

LEVERING

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingse-mail met trackinginformatie. U kunt dit trackingnummer gebruiken om de status van uw levering te controleren. Daarnaast kunt u uw bestelling volgen via de volgende link: Volg uw bestelling pagina.

Wat moet ik doen als mijn pakket vertraagd of zoek is?

In het zeldzame geval dat je pakket is vertraagd of zoekgeraakt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice op service@emmadevos.com We zullen samenwerken met het verzendbedrijf om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Wat gebeurt er als ik het verkeerde afleveradres heb opgegeven?

Als je een onjuist afleveradres hebt opgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het adres bij te werken voordat je bestelling wordt verzonden. Als je bestelling echter al is verzonden, is het mogelijk dat we geen wijzigingen kunnen aanbrengen. In dergelijke gevallen raden we je aan contact op te nemen met de vervoerder om te zien of deze kan helpen met het omleiden van je pakket.

RETOUR

Wat is uw retourbeleid?

U heeft 30 dagen vanaf de ontvangstdatum om een retourzending voor in aanmerking komende items te initiëren. Voor meer details over ons retourbeleid, verwijzen wij u naar ons Retourbeleid.

Hoe initieer ik een retourzending?

Om een retourzending te initiëren, neemt u contact op met ons klantenserviceteam. Als uw retourzending wordt goedgekeurd, sturen wij u instructies over waar u de items naartoe kunt sturen. Raadpleeg ons retourbeleid voor meer informatie.

TERUGBETALING

Hoelang duurt het om een terugbetaling te ontvangen?

Terugbetalingen worden doorgaans verwerkt binnen 7 dagen nadat we uw geretourneerde items hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat het mogelijk extra tijd kan kosten voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, afhankelijk van uw bank of creditcardmaatschappij. Voor meer informatie kunt u ons Restitutiebeleid raadplegen.

BETAALMETHODE

Welke betaalmethoden accepteert u?

We accepteren Mastercard, Visa, American Express, iDeal, en Maestro.

Hoe veilig is uw betalingsproces?

We hechten veel waarde aan de beveiliging van uw transacties. Ons betalingsproces is zeer veilig en we implementeren branchestandaard versleutelingsprotocollen om uw financiële informatie te beschermen. Voor meer details over onze veilige betaalmethoden, verwijzen wij u graag naar onze pagina over betaalmethoden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Als u verdere vragen heeft of als u meer wilt weten over ons verzend-, leverings-, retour- of restitutiebeleid, verwijzen wij u naar ons Verzendbeleid, Retourbeleid en Restitutiebeleid, and Betaalmethode.

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.